Uncategorized

Palestiinalaishallinnolta miljoonapalkkio terrori-iskusta

Ariel - Israelista suomeksi

Palestiinalaishallinto on maksanut jo liki miljoonan 18 vuotta sitten Jerusalemissa tapahtuneen Sbarron pitserian terroiskun tekijöille ja näiden perheille. Palestinian Media Watchin (PMW) tuoreen raportin mukaan Sbarro -iskun osalta $646 651 maksettiin vankilassa oleville terroristeille, $160 500 maksettiin kuolleiden terroristien perheille ja $103 672 ns. Shalit -sopimuksen myötä vapautetuille terroristeille. Yhteensä iskusta on nyt maksettu $910 823 ja maksut jatkuvat edelleen.

Sbarron pitserian isku tehtiin lounasaikaan Jerusalemissa elokuun 9. päivänä 2001, siinä kuoli 15 ihmistä ja haavoittui 130, kuolleista kaksi oli yhdysvaltalaisia ja kahdeksan lapsia. Hamas otti kunnian iskusta itselleen.

PMW:n raportissa Palestiinalaishallinnon maksuja terrori-iskun tekijöille ja omaisille on jäljitetty elokuusta 2001 lukien.

Yksi maksujen saajista on Shalit sopimuksessa vapautettu Jordanian kansalainen Ahlam Tamimi, joka salakuljetti kitarakoteloon piilotetun pommin terroristille joka räjäytti itsensä hyökkäyksessä kyseiseen pitseriaan. Vapautumiseensa (seritsemän vuotta sitten) saakka Tamimi sai maksuja $51,836 eikä hiljattain Al-Jazeerassa julkaistussa haastattelussaan millään muotoa katunut siviiliuhreja tuottanutta tekoaan koska katsoo itsensä itsenäisyys-/vastarintaliikkeen taistelijaksi…

View original post 38 more words

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s