Uncategorized

Suomen tuki palestiinalaisten vihakoulutukselle selvitettävänä [Op-Ed]

Ariel - Israelista suomeksi

Ilta-Sanomat julkaisi 19.4.2018 laajan artikkelin otsikolla ”Tukeeko Suomi jihad-opetusta?” Palestiinalaishallinnon oppikirjojen sisältämästä vihakoulutuksesta jota Suomi suoraan tai epäsuorasti on tukenut ja tukee edelleen Palestiina maaohjelmansa puitteissa. Kyseisen tuen käyttö ja oppikirjat ovat nyt Suomenkin ulkoministeriön selvittelyn alla eduskunnassa tehdyn kysymyksen johdosta. Norja, Tanska ja Yhdysvallat ovat jo jäädyttäneet terroristiseen toimintaan ohjautuneita avustusrahoja, ainakin Britanniassa ja Ranskassa asia on harkinnassa.

Suomi on vuosikausia painottanut opetussektoria, kuitenkin PMW:n (Palestinian Media Watch) raportin löydöksien mukaan mm historian oppimateriaaleissa löytyi viisi asenteelliseksi luonnehdittavaa teemaa nimittäin: 1. Juutalaisjengien suorittama Palestiinan varkaus. 2. Juutalaisen valtion olemassaolon kieltäminen. 3.Israelin perustaminen seurauksena kolonialistisista päämääristä. 4. Israelin valtion kuvaaminen demoniseksi. 5. Oikeus saavutetaan vasta, kun Israelia ei ole enää olemassa.

Oppikirjojen viestiä täydennetään varsinkin Gazassa Suomen tukemilla lasten kesäleireillä joiden yhteydessä Hamas antaa lapsille aseellista sotilaskoulutusta.

Arabimaailma

Koulukirjojen asenteista juutalaisia, Israelia ja rauhaa kohtaan

The Meir Amit Intelligence and Terrorism Information Centerjulkaisi 28.12.2017 uusimman raporttinsa Palestiinalaishallinnon…

View original post 932 more words

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s