Uncategorized

IDF:n tiedustelukeskukset siirtymässä Be’er Shevaan

Ariel - Israelista suomeksi

Banished is the image of a large, autocratic war machine. Enter a fast-moving, tech-led organization with super-smart digs.

Korkea teknologia on kasvanut räjähdysmäisesti niin yksityisellä kuin sotilassektorillakin. Pysyäkseen osana kehitystä ovat kaikki arvostetut Israelin armeijan [IDF:n] tiedustelutukikohdat Negevissa muutaman vuoden sisällä. Päätös tukikohtien siirtämisestä etelään tehtiin kuluvan vuosituhannen alussa, kun Ariel Sharon oli pääministeri. Tämä oli osa yleistä strategiaa, joka sisälsi useiden eteläisten tukikohtien, kuten Zrifinin koulutustukikohtien (aiemmin Keski-Israelissa), ilmavoimien tukikohtien ja suurten logistiikkayksiköiden uudelleensijoittamisen.

ictCredit: IDF

Tämän yleisen strategian kruununjalokivi oli armeijan ICT-osaston teknisten leirien keskittäminen valtavaan, innovatiiviseen rakennukseen Be’er Shevan uuden korkean teknologian puiston vieressä, aivan Ben Gurionin yliopiston vieressä ja arvostetuimpien tiedustelutukikohtien sijoitus Likit-risteysalueelle, noin 14 km kaupungista itään. Ideana on saavuttaa kehittämistyölle riittävä kriittinen massa kun armeija, huippuyliopisto ja korkean teknologian yritykset sekä start-upit kaikki sijaitsevat fyysisesti lähellä toisiaan.

Uusien sotilastukikohtien rakentamisen arvioidaan maksavan melkoiset omaisuudet, mutta olemassa olevien tukikohtien evakuoinnin odotetaan tuovan vieläkin enemmän. Itse…

View original post 351 more words

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s