Uncategorized

Matkailukupla Eilatiin toteutumassa

Ariel - Israelista suomeksi

Laskeutuminen Eilatin kaupunkilentokentälle oli vaikuttava, nyt uusi kansainvälinen kenttä on jo avattu juurikin kaupungin ulkopuolelle.

Israel perustaa niin sanottuja turistisaaria – matkailukuplia – Eilatin lomakeskukseen, jossa hotellit ja jotkut nähtävyydet avautuvat uudelleen ja vierailijoita vaaditaan suorittamaan säännölliset Covid-19-testit. Israelin parlamentti Knesset hyväksyi suunnitelmat 11.11.2020, ja ne ovat osa hallituksen pyrkimyksiä pienentää hitaasti ja huolellisesti koronan toisen aallon valtakunnallisia rajoituksia.

Suunnitelman mukaan lomailijoiden on läpäistävä koronavirustesti 72 tuntia ennen saapumistaan ja tämän jälkeen seuraavat testit joka viikko. Toimenpiteitä sovelletaan vain Negevin autiomaan eteläkärjessä sijaitsevaan Eilatin kaupunkiin ja Kuolleenmeren alueelle, muiden Israelin lomakohteiden on pysyttävä suljettuina. Suunnitelman toteuttamisaikatauluun vaikuttaa riittävän testauskapasiteetin varmistaminen.

Israelinkin matkailualaan koronaviruspandemia on vaikuttanut vakavasti. Ensimmäisen ja toisen aallon sulkemisen välillä ala sai hieman tekohengitystä. Nyt israelilaisministerit ovat myöntäneet, että he avasivat talouden uudelleen liian nopeasti ensimmäisen sulkemisen jälkeen, ja ovat omaksuneet paljon huolellisemman lähestymistavan toisen rajoituskierroksen poistamiseksi.

Rajoitukset Israelissa ovat vaikuttaneet merkittävästi päivittäiseen elämään…

View original post 96 more words

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s