Uncategorized

“Vuosisadan diili” julkistamista vailla valmis

Ariel - Israelista suomeksi

The plan is done… [the president] is happy with the parameters of the deal” 

Yhdysvaltain  presidentti Donald Trumpin hallinnon Lähi-idän rauhansuunnitelma on valmis ja presidenttiä on informoitu sen sisällöstä. Fox Newsin lähteiden mukaan “Deal of the Century” lopullisessa versiossaan on 175 – 200 sivua pitkä ja alle viidellä henkilöllä on pääsy sen täydelliseen sisältöön. Foxin lähteiden mukaan presidentti on tyytyväinen suunnitelmakokonaisuuteen jonka yksityiskohdista häntä on jo aiemmin informoitu.

Suunnitelman ovat laatineet USAn Israelin suurlähettiläs David Friedman, Trumpin vävy ja neuvonantaja Jared Kushner ja Lähi-idän erikoislähettiläs Jason Greenblatt; se on tarkoitus julkistaa mahdollisimman pian Israelin huhtikuun 9. päivän vaalien jälkeen, jopa huhtikuun lopussa. Presidentti Trumpin on määrä toteuttaa suunnitelmaa tiukalla aikataululla sen edistämiseksi ennen vuoden 2020 presidentinvaalikampanjaa.

Vaikka Yhdysvaltain viranomaiset ovat varoneet menemästä rauhansuunnitelman yksityiskohtiin on Jared Kushner julkisesti sanonut sen koskettavan kaikkia konfliktin osa-alueita mukaanlukien rajakysymykset. Sky News Arabialle antamassaan haastattelussa  Kushner totesi hyvin vähän tapahtuneen viimeisten…

View original post 68 more words

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s