Uncategorized

Rampage – Uusi yliääniohjus

Ariel - Israelista suomeksi

Rampage complements the air response with a quantum leap in performance and extraordinary cost-effectiveness ratio, two factors which are important to many air forces around the world.” (Eli Reiter, manager of IMI Systems firepower division)

The Rampage: Supersonic missile developed to destroy high quality targetsIsrael Aerospace Industries (IAI) ja Israel Military Industry Systems (IMI) ovat kehittäneet uuden tärkeiden kohteiden tuhoamiseen kykenevän pitkän kantaman ilmasta-maahan yliääniohjuksen.   11. kesäkuuta 2018 julkistettu “The Rampage” on taistelukärjellä, rakettimoottorilla ja kehittyneellä navigoinnilla varustettu täsmäohjus ja voidaan asentaa Israelin ilmavoimien (IAF) F-15, F-16 ja F-35 taistelukoneisiin ja on tarkoitettu laukaistavan hyvän ilmatorjunnan omaaviin kohteisiin joihin ohjus voidaan laukaista ilmatorjunnan kantaman ulkopuolelta jolloin laukaisualustana toimiva hävittäjä ei vaarannu.

IAI’n markkinointi ja kehitysjohtaja Amit Haimovich, kertoi Jerusalem Postille, että Rampage’n nopeuden ja muodon ansiosta ohjus on kyllä havittavissa mutta hyvin vaikeasti torjuttavissa. 4.7-metriä pitkä ohjus painaa 570 kg ja on tehokkaasti häirintäsuojatun GPS järjestelmän ohjaama kyeten toimimaan ympärivuorokautisesti kaikissa sääolosuhteissa. Ohjus ei noudata puhtaan ballistista lentorataa…

View original post 61 more words

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s