Uncategorized

Lasten vihakoulutus jatkuu yhä Gazassa

Ariel - Israelista suomeksi

knife-635x357Lastenvihakoulutus jatkuu yhä Gazassa.  Juuri päättyneen lastenfestivaalin [‘Palestine Festival for Children and Education’] yhden näytelmän ajankohtaisena uutuutena oli israelilaissotilaiden puukotus ja siitä puukottajalle tuleva marttyyriys.
Toisessa näytelmässä lapsisotilas esittää palestiinalaista tark’ampujaa joka vapauttaa vankeja israelilaisvankilasta.
Juhlaan osallistuneet lapset kantoivat sotilaspukuja leikkiveitsiä ja konetuliaseita esittäen useita simulaatioita väkivallasta israelilaisia kohtaan.  Hamas myös lähetti tapahtuman televisiossa Gazassa ja Länsirannalla näkyvällä kulttuurikanavallaan.     
Ofir Gendelman, arabimedian puhemies Israelin pääministerin toimistosta, vertaa näytelmiä Daesh’in propagandaan eikä ihmettele että tällaisten koulunäytelmien jälkeen lapset vanhempana toteuttavat vastaavia tekoja.  [Lähde: The Times of Israel ]
Negatiiviset kuvaukset juutalaisista ja israelilaisista palestiinalaismediassa ja oppikirjoissa ovat jo pitkään huolettaneet israelilaisia ja poliitikot ovatkin vaatineet Palestiinalaishallinnolta toimia anti-israelilaisen ja anti-semiittisen retoriikan vähentämiseksi julkisissa tiedotusvälineissä koska tällaisella yllytyksellä voi olla  vaikutusta jo kuukausia jatkuneessa ns. ’puukkointifadassa’.

hitlerquote
Aiemmin on jo tullut ilmi Hamasin muuttaneen Gazan kaistan valtavaksi jihadistisoturien sotilaskoulutusleiriksi, joihin on osallistunut n. 17 000 iältään 15-21 vuotiasta palestiinalaispoikaa. Koulutus sisältää erilaisten aseiden ja räjähteiden käsittelyä ja motivointia Israelin eliminoimiseen.

View original post 129 more words

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s