Uncategorized

‘Vihan päivä(t)’ Länsirannalla Gazassa

Ariel - Israelista suomeksi

Nimetön (47)Kulunut viikonloppu oli poikkeuksellisen verinen Juudeassa ja Samariassa [Länsirannalla] lukuisten puukotusten, päälleajojen ym terrori-iskujen ja niitä vastaan puolustautumisen seurauksena. Lisäksi väkivaltaisuudet laajenivat myös Gazaan jossa on jo väläytelty uuden kolmannen intifadan alkua. Israelin poliisivoimat ovat saamassa ja ehkä osin jo saaneetkin valtuutuksen kovempien keinojen käyttöön väkivallan hillitsemiseksi.

Jerusalem Post’n raportin mukaan arabiterroristit haavoittivat 10 siviiliä ja neljää poliisiupseeria ja edelleen ainakin 11 rajapoliisia ja kymmenittäin arabimellakoitsijoita haavoittui Juudean ja Samarian alueilla viikonvaihteen aikana; kolme arabiterroristia ammuttiin. Poliisin tiedottaja Rosenfeld’n mukaan ”poliisi on tehostanut väkivallan estämiseksi tarkoittamiaan toimia ja nostanut turvallisuuden palauttamisen korkeimmalle tasolle. Poliisiyksiköt saapuvat terrorihyökkäysten aallon aikana hyökkäyskohteeseen lähes välittömästi varmistaakseen, että terroristit on pidätetty, eliminoitu tai surmattu välittömästi. Lisäjoukkoja on lähetetty Vanhaan kaupunkiin ja julkisille paikoille, myös bussi- ja rautatieasemille ja kauppakuskuksiin voidakseen toimia välittömästi tilanteen vaatimusten mukaan”. (Lähde: JPost )

stabbingAlkuviikosta [12.-13.10.2015] levottomuudet näyttävät jatkuvan ja tällä kertaa puukkojen lisäksi ovat hyökkääjät käyttäneet myös käsiaseita. The Times…

View original post 345 more words

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s