Suomen ulkopolitiikka

Ulosmarssi politiikan välineenä?

YK:n yleiskokouksessa Suomi muiden länsimaiden kanssa teki ulosmarssin Iranin presidentti Ahmadinejad’in puheen aikana.


Mitä merkitsee YK:n edes muodolliselle arvostukselle kun osalle jäsenmaista on samantekevää mitä ko foorumilla puhutaan? Jos 30 osallistujaa protestoi puhetta mutta 170 ei niin eikö tämä anna hieman arogantin kuvan länsimaista suhteessa muihin valtioihin? Monet muutkin maat puhuvat potaskaa mm YK:ssa kuten esim USAn edustajat esitellessään “todisteita” hyökkäyksilleen eri maihin; eikö hieman tulo tekopyhä vaikutelma siitä, ettei “kavereiden” puheita protestoida ulosmarssein?


Edellä olevasta huolimatta en minäkään arvosta Iranin presidentin puheen sisältöä, kuten aiemminkin hänen raflaava tyylinsä on ehkä enemmän tarkoitettu Iranin sisäiseen käyttöön foorumista huolimatta. Ulosmarssi mitätöi Suomen haaveet nousta rauhanvälityksen suurvallaksi maan näyttäytyessä vain USAn nöyränä perässähiihtäjänä; näkyvyyttä tosin olisi tuonut huomattavasti lisää, mikäli Suomen edustaja olisi vaikka heittänyt Ahmadinejad’ia korkokengällä päähän, mutta tuskin tämäkään profiloituminen pitkälle kantaisi.

Advertisements
Standard

One thought on “Ulosmarssi politiikan välineenä?

 1. Itse uskon siihen, että juutalaiset olivat esim WTC-iskujen takana. Maailmaa hallitseva juutalainen media luonnollisesti koittaa manipuloida ihmiset uskomaan omaan kantaansa.

  http://video.google.com/videoplay?docid=-7617420414787415830&hl=fi&emb=1#

  Paljon enemmän juutalaisista on haittaa suomalaisille kuin islamilaisista. Juutalaiset hallitsevat koko maailman pankkijärjestelmää ja rahajärjestelmää, joka on orjuuttanut ihmiset julkisen velan kautta. Ihminen joka ei pelaa mukana ja maksa tuloistaan verojen muodossa julkisen talouden velan korkoja, tuomitaan juutalaisten hallitsemissa länsimaissa linnaan. Useissa islamilaisissa maissa ei tarvitse maksaa veroja ja niissä elämä on todellisuudessa huomattavasti vapaampaa kuin länsimaissa. Voi olla hyvin vaikeaa uskoa tämä, mutta mielestäni se on totta.

  http://video.google.com/videoplay?docid=-7810993921354002750#docid=-1953021675758713495

  Totuutta syyskuun 11. päivän iskujen osalta etsivien ryhmien panokset kovenevat entisestään.

  Arkkitehtien ja insinöörien muodostama nk. 9/11 Totuus -ryhmä on kerännyt kokoon jo yli 1 000 ammattilaista, joiden mukaan todisteet viittaavat siihen, että WTC 1, 2 ja 7 -rakennusten sortumisessa käytettiin räjähteitä.

  Merkkipaalun ylittymisen johdosta järjestettiin 47 lehdistötilaisuutta ympäri maailman. Tapojensa mukaisesti suuret mediat loistivat poissaolollaan tilaisuuksista, mutta esimerkiksi Kanadan Victorian paikallisuutiset raportoivat asiasta.

  http://www.findance.com/uutiset/10459/yli-1-000-arkkitehtia-ryhmittynyt-wtc-tornit-rajaytettiin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s