Siviilikiisinhallinta

Näkemyksiä NATOn uuden strategisen konseptin valmisteluun

Avoimessa ajatuspaja Atlantic-Community Org:ssa on menossa yhteistyöhanke ja debatti koskien yhteisön suosituksia NATOn uudeksi strategiseksi konseptiksi. Debattia alusti NATOn pääsihteeri Rasmunssenin nimeämän ja Madeleine Albrightin johtaman experttipaneelin suositukset. Debatin ja tämänpäiväisen skypekonferenssin jälkeen ajatuspaja muokkaa omat suosituksensa NATOn huippukokoukseen marraskuussa jossa uusi konsepti on asialistalla.

Omasta think tankin pyytämästä op-ed artikkelistani “NATO 2020: Downsizing Instead of Reshaping” pääsee seuraamaan myös muiden kirjoituksia ja kommentteja sekä taustamateriaaleja mainitusta aiheesta.

Atlantic Communityssa on laaja asiantuntijajäsenistö molemmin puolin valtamerta ja usein vastakkaisten näkemysten kautta keskustelut valottavat aihetta monipuolisesti. Ajatuspajan tarkoituksena on tuoda läpinäkyvyyttä ja vaihtoehtoisia näkemyksiä ns ruohonjuuritasolta poliittisen ja virkamieseliitin valmistelemiin keskeisiin globaaleihin ja transatlanttisia suhteita koskeviin asioihin.

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s